Sådan konfigureres programmeddelelser

Meddelelser, som vises i meddelelsesområdet på proceslinjen, informerer dig om programhændelser, som kræver din opmærksomhed. Der vises følgende typer meddelelser afhængigt af, hvor alvorlig en hændelse:

Hvis en besked vises på skærmen, skal du vælge en af de handlinger, der foreslås i beskeden. Den optimale indstilling er den, Kasperskys eksperter anbefaler som standard.

En meddelelse kan lukkes automatisk, når computeren genstartes, når Kaspersky-programmet afsluttes eller i tilstanden Tilsluttet standby i Windows 8. Meddelelser om Forebyggelse af indtrængen lukkes automatisk efter 500 sekunder. Meddelelser om start af programmet lukkes efter 1 time. Når en meddelelse lukkes automatisk, foretager Kaspersky-programmet den anbefalede standardhandling.

Klik på linkene herunder for at se, hvordan du kan konfigurere programmeddelelser.

Sådan konfigureres levering af meddelelser

Sådan konfigureres levering af meddelelser med nyheder og specialtilbud fra Kaspersky

Sådan aktiveres underretningslyde

Sådan konfigureres meddelelser, når et barn bruger programmet